✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Objednaj teraz a si v hre o 50€ poukážku
Dostáva sa Vám do rúk vedecká monografia, ktorá ponúka vzácne prepojenie tradičného odvetvia poľnohospodárskej prvovýroby, ktorým je ovčiarstvo s modernými marketingovými prístupmi komunikácie tradičných hodnôt, kvality a lokálnej kultúry.
Predkladaná monografia sumarizuje niekoľkoročný výskum, zameraný na skúmanie socio-ekonomických a kvalitatívnych faktorov vplývajúcich na výrobu a spotrebu mlieka a syrov, ktorého výsledky a závery smerujú aj do revitalizácie výroby a predaja ovčieho mlieka a syrov s využitím nových postupov, procesov a vnímania spotrebiteľských požiadaviek súčasného spotrebiteľa (projekt APVV-16-0244 Kvalitatívne faktory vplývajúce na výrobu a spotrebu mlieka a syrov).
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2023ISBN:
9788055226613Rozmer:
170×240 mmPočet strán:
120Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina