Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Liečenie vibráciami

Liečenie vibráciami je výnimočná kniha, ktorá vám odhalí cestu k upevneniu fyzického zdravia i duševnej rovnováhy. My ľudia...

Jaya Jaya MyraIkar (2016)

🍎 Vypredané
10,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Liečenie vibráciami je výnimočná kniha, ktorá vám odhalí cestu k upevneniu fyzického zdravia i duševnej rovnováhy. My ľudia nie sme iba biologické stroje, sme aj odrazom jemných a viacdimenzionálnych energií, ktoré sa neustále menia. Keď sú myseľ, telo a duša v jednote, jemná energia v našom vnútri môže voľne prúdiť. Keď však nie sú všetky časti bytia zjednotené, vznikajú energetické bloky a dochádza k stagnácii. Prirodzený tok života či jemnej energie v tele sa naruší, čo napokon v nejednom prípade vedie k fyzickému ochoreniu. Liečenie vibráciami predstavuje systém, ktorý využíva jemnú energiu prítomnú v nás a v prírode ako nástroj uzdravenia. Rastliny, kamene, voda, zvuk a takmer všetko, čo existuje, má v sebe energiu, prostredníctvom ktorej môžete obnoviť svoje zdravie a celkovú pohodu na duševnej, citovej i fyzickej úrovni.
Z anglického originálu Vibrational Healing: Attain Balance & Wholeness, Understand You rEnergeticTypes (Llewellyn Publications, A Division of Lllewellyn Worldwide Ltd., USA, 2015) preložil Štefan Kočiš.

Ukážka textu z knihy



Preskúmajte dynamický vzťah medzi energiou a zdravím a zistite, ktorá forma liečenia vibráciami je pre vás najvhodnejšia. Liečenie vibráciami formou jednoduchých otázok odhaľuje váš energetický a telesný typ, temperament i smerovanie v živote. Je dokonalým sprievodcom pri vytváraní vyrovnaného, energetického a zdravého života.
Táto pozoruhodná, povzbudzujúca a ľahko použiteľná kniha prináša praktické inštrukcie pre prácu s rozličnými liečiteľskými postupmi, ako sú:
vizualizácia – mantra – farby – zvuky – svetlo
arómoterapia – kamene – voda – úmysel – rastliny
meditácia – minerály – bylinky – a viac
Načerpajte vedomosti a múdrosť, ktoré Jaya Jaya Myrová získala počas rokov štúdia u osvietených majstrov. Teraz je čas, aby ste si vytvorili prirodzený liečebný program iba pre seba.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Vibrational Healing: Attain Balance & Wholeness, Understand You rEnergeticTypes Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055149448 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 216 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách