Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stret spiritualít II.

Autor sa v tejto monografii venuje niektorým projektom spirituality 20. storočia, ktoré prichádzali ako ponúkané odpovede na...


🍌 Odosielame o 5 dní.
9,90€
Zľava 27%
7,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Autor sa v tejto monografii venuje niektorým projektom spirituality 20. storočia, ktoré prichádzali ako ponúkané odpovede na problémy dnešného človeka. Ide o spirituality, ktoré sú z hľadiska katolíckej viery na hrane. V knihe autorovi nejde o ich propagovanie, ale o ich prijatie ako výzvy a možnú inšpiráciu pre hľadanie obnovenej kresťanskej spirituality.

Monografia je rozdelená do štyroch kapitol. V prvej autor nezáväzne a stručne predstavuje podstatu kresťanskej spirituality z horizontu katolíckej viery. V druhej predstavuje sekulárne spirituality v rámci západného ezoterizmu. V tretej niektoré projekty spirituality 20. storočia, ktoré vznikli v Katolíckej cirkvi. Štvrtá kapitola je akýmsi kritickým sumárom predstavených spirituálnych projektov.

Ponúkaná monografia chce tak poslúžiť kňazom, katechétom a učiteľom náboženskej výchovy, ľuďom hľadajúcim pravdu pri poznávaní spirituálnych ciest k Poslednému základu všetkého, ako aj inšpiráciu pre rozvoj vlastnej spirituality v súčasnom svete.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788071659877 Rozmer: 147×205 mm Počet strán: 285 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách