Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Liečenie duše

Ako vždy, Osho pôsobí nesmierne oslobodzujúco. Jeho rady aj vysvetlenia rôznych problémov sú netradičné, ale účinné....

OshoEugenika (2016)

🍎 Vypredané
7,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako vždy, Osho pôsobí nesmierne oslobodzujúco. Jeho rady aj vysvetlenia rôznych problémov sú netradičné, ale účinné. Predkladá vám tu bohatý súbor meditácií a zaujímavých, občas nezvyčajných cvičení pre duchovný rast, osobný rozvoj, uzdravenie a odstránenie stresu.
Je to kniha vyslovene praktická a liečivá. Má slúžiť na uvedomovanie si seba samého, na dosiahnutie fyzickej aj duševnej pohody. Je tu liek na všetko: od bolesti hlavy cez depresiu, stres či nespavosť až po pomoc pri skoncovaní s fajčením a podobne. „Liečba“ je rozdelená tematicky: uvoľnenie, problémy hlavy, mysle aj srdca, sebapoznanie, jasný pohľad, ovládanie nálad, sexualita a vzťahy, prepojenie tela a mysle, pokoj, vnútorná rovnováha.



Tieto postupy sú jednoduché a nenáročné na čas a miesto konania. Môžete ich robiť doma aj v práci, ráno i večer, sami alebo s partnerom. Vyskúšajte a uvidíte, že väčšina problémov sa dá zvládnuť rýchlo a jednoducho!
Viaceré rady a cvičenia, ktoré Osho odporúča, sú netradičné: Ak ste smutní alebo depresívni, poriadne sa nahnevajte! Ak si neviete rady s fajčením, pokojne nejaký čas fajčite tak veľa, ako len zvládnete. Vo vzťahoch dajte priechod negatívnej energii. Buďte pozorní a všímaví. Tancujte ako strom. Dýchajte ako pes. Naplňte sa slnkom. Usmievajte sa. Prijmite všetko záporné. Desať minút traste celým telom a uvoľňujte svoju sexuálna energiu. Vedome držte priateľa za ruku...

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081004582 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách