Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

Co odlišuje skutečně výjimečné a trvale úspěšné firmy od jejich konkurence? Jaké společné postupy tyto významné firmy po...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
21,67€
Zľava 15%
18,42€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Co odlišuje skutečně výjimečné a trvale úspěšné firmy od jejich konkurence? Jaké společné postupy tyto významné firmy po celou dobu své existence uplatňují? Odpověď najdete v dlouho očekávaném českém vydání bestselleru Built to Last!.



Autoři se zaměřili na osmnáct skutečně výjimečných a dlouhodobě úspěšných firem a každou porovnávali s jedním z jejich největších konkurentů. Společnosti zkoumali od úplných začátků přes všechny etapy vývoje až po současnost - ať už šlo o malé firmy, středně velké podniky či velké korporace.



Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou být aplikovány manažery a podnikateli na všech úrovních. Poskytuje mistrovský plán pro vybudování organizací, které budou trvale prosperovat nejen v tomto století, ale i dlouho po něm.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Built to Last Rok vydania: 2016 ISBN: 9788024756387 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 352 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách