Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stopárov sprievodca galaxiou

Kompletné vydanie kultovej päťdielnej trilógie Prvýkrát vychádza kultové dielo Douglasa Adamsa v jednom zväzku!...

Douglas AdamsSlovart (2016) • Edícia Fantasy a Sci-fi • Séria Stopárov sprievodca

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,95€
Zľava 25%
15,00€

📚Prečítaná za 10,97€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kompletné vydanie kultovej päťdielnej trilógie





Prvýkrát vychádza kultová kniha Stopárov sprievodca galaxiou Douglasa Adamsa v jednom zväzku! Päťdielna trilógia vychádza pre fanúšikov ako narodeninový darček od Vydavateľstva SLOVART k nášmu (a vášmu) výročiu.
Dnes už vieme, že Stopárov sprievodca galaxiou je najvtipnejšia sci-fi séria na svete. Toto vydanie obsahuje všetkých päť dielov a začína sa knihou Stopárov sprievodca galaxiou, v ktorej chvíľu pred zničením Zeme Arthura Denta zachráni jeho priateľ Ford Perfect a odvezie ho do hlbín vesmíru; v časti Reštaurácia na konci sveta sa obaja hrdinovia chtiac-nechtiac pustia do hľadania pána sveta; v diele Život, vesmír a všetko sa pokúsia zachrániť vesmír; v Zbohom a ďakujeme za ryby sa Arthur Dent stretáva s dievčinou svojich snov a v záverečnej časti Zväčša neškodná si Arthur hľadá nový domov, stretáva sa s pubertálnou dcérou a túži svoju genialitu uplatniť pri výrobe sendvičov. Z tichého života ho vytrhne, ako zvyčajne, Ford.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055623566 Rozmer: 110×185 mm Počet strán: 1040 Väzba: brožovaná Štýl: mysteriózny, historický, humornýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách