Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zmŕtvychvstanie: Revenant

Román o obdivuhodnej ľudskej nezlomnosti Skutočný príbeh o najznámejšom lovcovi zo západu je rozprávaním o zrade a...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
4,90€

📚Prečítaná za 3,19€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Román o obdivuhodnej ľudskej nezlomnosti



Skutočný príbeh o najznámejšom lovcovi zo západu je rozprávaním o zrade a pomste. Dej sa odvíja v 19. storočí, v kanadskej divočine Rocky Mountains. Po útoku medveďa Grizlyho zostáva lovec Hugh Glass sám. Opúšťa ho dokonca aj člen jeho vlastnej skupiny, zradca John Fitzgerald. Napriek tomu sa Glass nevzdáva, a s neuveriteľnou odhodlanosťou a s pevnou vôľou prekonáva nepriateľskú krajinu, brutálnu zimu, ale aj strety s bojovnými kmeňmi.

Zmŕtvychvstanie je mimoriadne úprimný príbeh o posadnutosti, ľudskej neúprosnosti a o vôli skúšanej až po tie najvzdialenejšie hranice. Kniha sa vyznačuje precíznym historickým dejom s rozsiahlymi detailmi. Je dokonalou kombináciou spisovateľského nadania Michaela Punkeho a neuveriteľne dobrodružného príbehu. Vďaka svojmu strhujúcemu deju sa stal predlohou pre cenami ovenčený film Revenant: Zmŕtvychvstanie, v hlavnej úlohe s Leonardom DiCapriom.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Revenant Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081640797 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 264 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, historický

Zaradené v kategóriách