Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Praktický výkon finančnej kontroly vo verejnej správe

Publikácia „Praktický výkon finančnej kontroly vo verejnej správe“ vznikla s cieľom poukázať na priebeh výkonu predbežnej...


🍎 Vypredané
6,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia „Praktický výkon finančnej kontroly vo verejnej správe“ vznikla s cieľom poukázať na priebeh výkonu predbežnej finančnej kontroly v roku 2015 a zároveň poskytnúť čitateľovi informácie o procese overovania finančných operácií v zmysle nového zákona o finančnej kontrole v roku 2016.

Autor využil pri jej písaní svoje praktické skúsenosti kontrolóra v územnej samospráve a do teoretického rámca zakomponoval aj množstvo riešených príkladov, ktoré spracoval na základe otázok položených účastníkmi seminárov. Súčasťou publikácie sú aj vzory pre výkon základnej finančnej kontroly, administratívnej finančnej kontroly a interných smerníc. Publikácia je určená pre zamestnancov zodpovedných za výkon finančnej kontroly vo verejnej správe.

Mgr. Jozef Sýkora, MBA, pôsobí ako kontrolór v územnej samospráve. Dlhodobo sa venuje problematike práva verejnej správy a oblasti finančnej kontroly. Študoval na univerzite v Českej republike a ukončil postgraduálne štúdium na Ústave práva v Prahe so zameraním na obchodné a finančné právo. Publikuje príspevky v odborných periodikách a na online portáloch. Tému finančnej kontroly aktívne prednáša na školeniach a seminároch.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081683329 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 168 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách