Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

OPATOVSKY ROBO: VIANOCNY ALBUM 2


🍎 Vypredané
11,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup



Keď Robo Opatovský pred štyrmi rokmi nahral Vianočný album, nemohol ani náhodou predpokladať aký veľký úspech bude mať. Dnes pripravuje jeho pokračovanie s poradovým číslom 2.
Z nosiča, na ktorom sa nachádzajú Robove vianočné skladby Dieťa spí, Čas sviečok, Keď bdiem a snívam či Vianočná pošta, ale aj úpravy svetových hitov White Christmas, Jingle Bells, Last Christmas alebo Tichá noc, svätá noc, sa do dnešného dňa predalo viac ako päťtisíc kusov a získal platinovú platňu. Na jeho úspech nadviaže Opatovský túto jeseň, keď na trh príde jeho Vianočný album 2.
„Prvé pesničky sme nahrávali už v lete, dokonca počas tých najväčších horúčav. Vychladil som štúdio, no potom som musel vypnúť klimatizáciu, aby ju nebolo počuť v nahrávke. Teplota však vydržala na normálnej úrovni len chvíľu, podmienky vôbec neboli ideálne,“ spomína Robo.
Vydržať ich musela aj Monika Bagárová, ktorá si na Vianočnom albume 2 zaspievala s Opatovským dueto Biela noc. V čase nahrávania dokonca oslavovala osemnáste narodeniny, a tak dostala od slovenských muzikantov narodeninové, no tak trochu aj vianočné darčeky – DVD Justina Timberlakea a knihu Slovenských rozprávok. Jednoduché to však nemala ani Ľubica Čekovská – s rešpektovanou skladateľkou a producentkou nahral Robo šesť skladieb a v novinke Na vločkách ju prinútil dokonca aj spievať! „Text k nej zložil Vlado Krausz, Ľubica nahrala nádherný klavír, zaranžovala celú kapelu a postarala sa o produkciu.“
Na Vianočnom albume 2, ktorý sa na trhu objaví 26. novembra, nájdete v podaní Roba Opatovského aj klasické vianočné skvosty Santa Claus Is Comming To Town či Winter Wonderland.



Zoznam skladieb
1. Na vločkách
2. Vianočná pieseň
3. Biela noc (dueto s Monikou Bagárovou)
4. Winter Wonderland
5. Snowy Christmas
6. Čas vianočný
7. Driving Home For Christmas
8. When You Believe
9. Sneží
10. Santa Claus Is Comming To Town
11. Príď
12. Zimná balada

Rok vydania: 2015 Katalógové číslo: R15300142 Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách