Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Denníček

Božie milosrdenstvo v mojej deši Vďaka tejto knihe môžeme vstúpiť do života svätej sestry Faustíny, ktorá nás nevtieravo...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Božie milosrdenstvo v mojej deši

Vďaka tejto knihe môžeme vstúpiť do života svätej sestry Faustíny, ktorá nás nevtieravo pozýva nachádzať Boha v tých najprozaickejších veciach a udalostiach. Učí nás i veľkej dôvere k Pánovi a milosrdnej láske k blížnym. Jej zápisky nám prinášajú nadčasovú hodnotu, ktorou je kontakt človeka s Bohom. Pretože podstata ľudského života sa neskrýva v zovňajšku, ale vo vnútri - v jeho duši.

"Dcéra moja," hovoril Ježiš sv. sestre Faustíne, "usilovne zapisuj každú vetu, ktorú ti hovorím o mojom milosrdenstve, lebo je to pre dobro veľkého množstva duší" (Den. 1142). Takto vzniklo neobyčajné dielo, ktoré sa na celom svete teší veľkej popularite. Rozpráva nielen o fascinujúcich stretnutiach sv. Faustíny s nebom, ale obsahuje aj posolstvo Boha pre súčasný svet, adresované každému človeku. Práve toto Ježišovo posolstvo milosrdenstva - Boží dar pre naše časy - dal Ján Pavol II. Cirkvi i svetu v treťom tisícročí.

Výnimočné vydanie Denníčka v pevnej väzbe so zlatou ražbou poteší aj ako darče

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788089676552 Rozmer: 125×170 mm Počet strán: 792 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách