Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prestreté

Publikácia je určená tým, ktorí radi varia a ešte radšej jedia. Obsahuje33 výborných receptov, ktoré síce dodržiavajú...


🍌 Odosielame o 3 dni.
4,95€
Zľava 10%
4,46€

📚Prečítaná za 3,22€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia je určená tým, ktorí radi varia a ešte radšej jedia. Obsahuje33 výborných receptov, ktoré síce dodržiavajú princípy tzv. paleo stravovania, no vyskúšať ich môže ktokoľvek. Každý, kto chce ochutnať niečo netradičné a pritom dobré a zdraviu prospešné. Paleoje metóda, či skôr životný štýl, ktorý pomáha predchádzaťnežiaducim výkyvom hladiny inzulínu v tele a umožňuje obéznym chudnúť bez jo-jo efektu. No ak je čitateľ so svojím zdravím a životným štýlom spokojný aj bez palea, nemusí na tom nič meniť. Recepty z tejto kolekcie si môže vyskúšať len tak pre chuť a pre radosť.
Jedlá podľa vlastných chuťových a zdravotných skúseností navrhol známy dizajnér a gurmán WaldemarŠvábenský. Profesionálne ich uvarilrenomovaný kuchár bratislavského hotela SheratonTomáš Šomody, ktorý dohliadol aj na odborný rozpis surovín a postupov. Koho zaujíma, ako autori jedlá do knihy pripravovali, môže si pozrieť krátke videá z každej kulinárskej epizódy na adrese: www.bit.ly/TASTYVIDEOS.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081700231 Rozmer: 190×190 mm Počet strán: 72 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách