Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Poruchy spánku

Diagnostika, manažment a liečba. Klinická príručka. Približne jednu štvrtinu až jednu tretinu svojho života strávime...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,87€

📚Prečítaná za 6,42€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Diagnostika, manažment a liečba. Klinická príručka.

Približne jednu štvrtinu až jednu tretinu svojho života strávime spaním a odhaduje sa, že prinajmenšom 30% z nás trpí najmenej jedným typom spánkovej poruchy. Spánková medicína sa začala vyvíjať ako klinický odbor len v posledných rokoch.

Kniha Poruchy spánku je určená klinikom, ktorí nie sú v danej problematike špecializovaní a pokrýva celú problematiku spánku, od histórie spánkovej medicíny k fyziológii spánku, patofyziológii spánkových porúch, efektívnej liečbe a dlhodobému manažmentu týchto porúch.

Peretz Lavie, Giora Pillar a Atul Malhotra vypracovali pre manažment a účinnú liečbu spánkových porúch celosvetovo rozšírené stratégie, ktoré v tejto knihe zrozumiteľne prezentujú.

Táto unikátna kniha je rozšírená o spestrujúci výber literárnych citácií s námetom spánku alebo nespavosti a poskytuje potrebnú praktickú pomoc v novej a rozvíjajúcej sa oblasti medicíny.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Sleep Disorders: Diagnosis, management and treatment. A handbook for clinicians. Rok vydania: 2004 ISBN: 8088952158 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 177 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách