Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlé peniaze

Krízová mozaika ekonóma Juraja Karpiša, v ktorej sa dozviete, kto zapríčinil krízu, či prežije euro a praktické rady, ako...

Juraj KarpišINESS (2015)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 22%
14,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krízová mozaika ekonóma Juraja Karpiša, v ktorej sa dozviete, kto zapríčinil krízu, či prežije euro a praktické rady, ako žiť dobrý život napriek zlým peniazom.
Juraj Karpiš napísal tučného sprievodcu krízou aj pre neodbornú verejnosť. V knihe Zlé peniaze hľadá príčiny prečo padli banky a európske štáty si nevedeli požičať. Poukazuje na slabé miesta fungovania dnešného finančného systému, keď sa možnosť tvoriť peniaze z ničoho zneužíva na sledovanie cieľov politickej triedy a finančníkov. Banky pomáhajú financovať sľuby politikov. Tí im na oplátku pravidelne pomáhajú z problémov za naše peniaze. Po kríze sa ľudia opäť stali rukojemníkmi. Museli sme zaplatiť účty za banky, ktoré sú údajne príliš veľké na to, aby padli. Dôležitou časťou knihy sú možné budúce scenáre a konkrétne návrhy ako žiť dobrý život napriek zlým peniazom. Doplnkom knihy je pravidelne aktualizovaná internetová stránka www.zlepeniaze.eu, ktorá je úložiskom stoviek grafov, údajov a odbornej literatúry, ktoré autor zozbieral počas písania knihy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788096976584 Rozmer: 155×225 mm Počet strán: 573 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách