Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Jezte zeleně

Revoluce na talíři

Joachim MutterPLEJADY (2015)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zabudnite na mýty o stravovaní. Najlepší liečitelia na Vašom tanieri majú zelenú farbu, rastú voľne v prírode, nie sú tepelne spracovaní a obsahujú veľké množstvo chlorofylu. V knihe Dr. Muttera nájdete návod, ako do stravy zahrnúť viac týchto zdraviu prospešných potravín. Vďaka nim sa budete cítiť lepšie a sila vitálnych látok Vám naviac pomôže rýchlo sa zotaviť z chorôb a pri chronických ochoreniach môže dôjsť k zásadnému obratu.

Nie len láska, ale aj zdravie prechádza cez žalúdok. Najdôležitejší prameň zdravia, štíhlosti a vitality je vo Vašich rukách – Vaša strava. Každý sa môže „prejesť k zdraviu“ – týmto heslom dodáva autor mnohým chronicky chorým ľuďom odvahu. Dr. Mutter liečil pacientov, a taktiež sám seba z vážnych ochorení, a tak na vlastnej koži zistil, že sa skutočne môžeme vyliečiť a udržať vo forme pomocou stravy s dôrazom na surové potraviny s vysokým obsahom chlorofylu a vitálnych látok.
Lekárske vyhlásenie

Informácie uvedené v tejto knihe majú len všeobecný informačný charakter. Pred aplikovaním akýchkoľvek odporúčaní uvedených v tejto knihe sa obráťte na svojho ošetrujúceho lekára. Akékoľvek aplikovanie poznatkov z tejto knihy je na vlastnom uvážení čitateľa a výhradne na jeho zodpovednosti.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788097114596 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 210 Väzba: brožovaná Jazyk: češtinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách