Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Duša sveta

Príbeh hľadania univerzálnej múdrosti V knihe Frédérica Lenoira čelí svet bezprostrednej katastrofe. Za týchto okolností...


🍌 Odosielame o 7 dní.
8,50€
Zľava 27%
6,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príbeh hľadania univerzálnej múdrosti

V knihe Frédérica Lenoira čelí svet bezprostrednej katastrofe. Za týchto okolností sa v jednom budhistickom kláštore stretne sedem mudrcov, každý reprezentuje jeden z hlavných svetových náboženských prúdov, aby odovzdali dvom deťom Tenzionovi a Natine učenie, ktoré obsahuje sedem kľúčov k univerzálnej múdrosti. Mudrci sa rozhodnú oprieť o svoju osobnú duchovnú skúsenosť. Táto stojí mimo kultúrnych a historických rozdielov panujúcich medzi jednotlivými tradíciami. Inšpiruje ich na to náuka o svetovej duši, ktorú rozpracovali antickí filozofi a ktorá predstavuje blahosklonnú silu, vytvárajúcu vo vesmíre harmóniu.

Ich posolstvo sa snaží nájsť odpoveď na otázky ako: Aký je zmysel ľudskej existencie? Ako je možné v živote uspieť a zároveň zostať šťastný? Ako zosúladiť požiadavky tela a duše? Ako spoznať samého seba a ako využiť svoj tvorivý potenciál? atď.

Otvárajú tak jednoduchú a konkrétnu cestu duchovného humanizmu, ktorý má predovšetkým pomôcť pri ujasňovaní si toho, kadiaľ vedie cesta k životu, o ktorom sa dá povedať, že je dobrý, správny a šťastný.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081820007 Rozmer: 130×190 mm Počet strán: 97 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách