Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Piková sedma, Kniha nepokoja, Návrat, Veľká vlna + Šťastné konce, nešťastný svet s podpisom autorky


🍎 Vypredané
43,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Romány talentovanej slovenskej autorky z vydavateľstva Tatran v cenovo výhodnom balíčku s podpísaným titulom Šťastné konce, nešťastný svet! Kto by odolal :)


Piková sedma: Zložitý kriminálny prípad, nepochopiteľné vraždy, ktoré navzájom nesúvisia. Keď kriminalista Peter Jablonský zakaždým objaví na mieste činu pikovú sedmu, uvedomí si, že ide o sériového vraha.

Kniha nepokoja: Mladá žena Rita, hlavná postava románu, vedie pomerne stereotypný život. Rozhodne sa razantne riešiť dlhoročný problém svojho otca s alkoholom. Nasťahuje ho k sebe domov a lieči ho v domácom prostredí.

Návrat: Väčšina z nás je nespokojná so svojou životnou rolou a chceli by sme žiť iný život, ale nemáme na to odvahu. Keď hlavná hrdinka založí divadlo a na kastingu vyberá najmä amatérskych hercov, dáva im príležitosť, aby sa stali niekým iným. Divadlo má úspech, diváci sa len tak hrnú. A s nimi aj peniaze.

Veľká vlna: Rodinné zväzky sú v mladosti často natoľko ťaživé, že ich skutočnú hodnotu oceníme až vtedy, keď sa zmietame v samote a túžime po blízkosti.

Šťastné konce, nešťastný svet (s podpisom autorky): Peter prekvapil Soňu v posteli s iným mužom. Cíti sa ponížený a zranený. Ten obraz má neustále pred očami, nevie sa ho zbaviť. Uteká pred celým svetom, ale pred vnútorným zrakom sa ujsť nedá. Náhodne sa ubytuje v prvom hoteli.

Počet strán: 176+152+208+120+154 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách