Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Suroviny 3

Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených...


🍌 Odosielame o 11 dní.
28,00€
Zľava 15%
23,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.

Rok vydania: 2014 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 112 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách