Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kemet


🍎 Vypredané
49,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V hre Kemet, hráči predstavujú jednotlivé egyptské kmene, ktoré sa snažia využiť mystickú silu božstiev starovekého Egypta, spolu so silou svojich armád, aby získali víťazné body za vyhrané bitvy a obsadené územia.
Súboj o územia sa odohráva v dvoch fázach - dennej a nočnej. Počas dňa si hráči postupne vyberajú z deviatich možných akcií na svojej hráčskej doske a ihneď ich vykonávajú. Keď každý hráč vykoná päť akcií prichádza fáza nočná fáza, kde hráči získavajú body modlitby za obsadené chrámy a doťahujú si karty Božích zásahov (v podstate akčné karty). V tejto fáze sa tiež určuje poradie hráčov do ďalšieho kola a to na základe dosiahnutých bodov. Počas hry hráči míňajú svoje body modlitby za nákupy jednotiek, nových schopností, či si za ne môžu povolať mocné mýtické bytosti a využívať ich schopnosti.
Hra okrem klasických komponentov obsahuje aj sedem detailných figúrok (vskutku krásnych) mýtických bytostí: Sfingu, Múmiu (kňaza), Gigantického škorpióna, Skarabea, Púštneho hada a Slona našich predkov, pravidlá v českom jazyku.

Rok vydania: 2015 Odporúčaný vek: 13+ Katalógové číslo: 2030 Rozmer: 395×275 mm

Zaradené v kategóriách