Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stratené tajomstvo modlitby

Gregg Braden viac ako dvadsať rokov pátral po dôkazoch zabudnutého spôsobu modlitby, o ktorom pevne veril, že musí...

Gregg BradenGrada (2015)

🍎 Vypredané
9,19€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Gregg Braden viac ako dvadsať rokov pátral po dôkazoch zabudnutého spôsobu modlitby, o ktorom pevne veril, že musí existovať. Pre prekladateľské nepresnosti, chyby a úpravy starovekých textov, ktoré dnes poznáme pod menom Biblia, sa toto tajomstvo k dnešnej západnej civilizácii vôbec nedostalo.
Na svojich cestách však objavil, že v zapadnutých kláštoroch stredného Tibetu sa tento starodávny - a najmä účinný - spôsob stále praktikuje, rovnako ako sa dodnes používa v posvätných obradoch v odľahlých pustatinách amerického Juhozápadu.
Po prvý raz v novodobých dejinách tak máme príležitosť zoznámiť sa s prastarým umením, ktorým možno meniť svet. Netreba kvôli tomu začať chodiť do kostola ani sa učiť slová modlitieb. Reč, ktorej Vesmír rozumie, totiž vôbec netvoria slová. Hovoríme s Ním prostredníctvom našich pocitov. A odpoveďou sú nám splnené želania, radosť a hlboký vnútorný mier

Prostredníctvom skutočných príbehov a veľmi osobného rozprávania nás autor vedie po ceste za objavením múdrosti týchto večných tajomstiev a zázračnej sily, ktorú môže získať každý z nás.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788073594657 Rozmer: 115×168 mm Počet strán: 168 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách