Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Obeť

Chudobné, no odvážne dievča z dediny Sára Podhorská sa od dvanástich rokov sama stará o svojich troch mladších súrodencov a...


🍌 Odosielame o 14 dní.
9,90€
Zľava 22%
7,70€

📚Prečítaná za 6,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chudobné, no odvážne dievča z dediny Sára Podhorská sa od dvanástich rokov sama stará o svojich troch mladších súrodencov a psychicky chorého otca. Napriek drobnému hendikepu sa jej podarí získať miesto chyžnej v luxusnom piešťanskom hoteli, kde sa zoznamuje s riaditeľom Filipom Armandom a beznádejne sa doňho zaľúbi. Sára stretáva v hoteli zámožného klienta Angličana Harringtona, ktorý zatúži namaľovať jej portrét.

Riaditeľ hotela Filip Armand má jednovaječné dvojča, brata -Simona, ktorý je vzhľadovo dokonalým obrazom svojho brata, lenže vo svojom vnútri je dobrodruh a kozmopolita. Bratia sa od mladosti zabávajú vymieňaním si svojich životov. Nikto netuší, že stretnutie s bohatým Angličanom navždy poznamená nielen život Sáry, ale aj osud oboch bratov, ktorí sa nevedomky vrhajú do víru klamstiev, dlhov, podvodov, násilia, ba dokonca aj smrti. Sára sa z popolušky stáva obeťou nenávideného zločinca a muž, ktorého jediného milovala, ju nechtiac stiahne so sebou na úplné dno.

Bude mať Sára dostatok síl, aby sa po obrovskej strate s pomocou Simona vymanila z obrovskej bolesti a začala odznova? Má Filip po svojom krutom rozhodnutí ešte nárok dostať od života a milovanej ženy druhú šancu?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081640599 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický

Zaradené v kategóriách