Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako si spoluvytvárame svoje životy

Vynikajúce, originálne podané vysvetlenie našich ľudských zážitkov na tomto svete. Jasne a stručne, s nadhľadom a vtipom,...


🍎 Vypredané
7,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vynikajúce, originálne podané vysvetlenie našich ľudských zážitkov na tomto svete. Jasne a stručne, s nadhľadom a vtipom, bez zbytočného sentimentu a pritom láskyplne reaguje „vyššia inteligencia“ na otázky ohľadom životného poslania, hľadania správnej cesty, smrti, zmierenia a odpustenia, jasnosti, múdrosti, inšpirácie, slobodnej voľby, násilia, politiky či ohrozeného životného prostredia. Prostredníctvom rozhovoru je tu prezentované jadro náuky, ako sa stať vedomým tvorcom nielen svojho vlastného života, ale aj širšej spoločnej reality, ktorú tu zdieľame a v ktorej sa navzájom ovplyvňujeme.
"Ľudia si mylne myslia, že Zdroj sa už nevyvíja, že je hotový a dokonalý, a že aj oni sa teraz majú snažiť dosiahnuť dokonalosť. Lenže v skutočnosti sa Zdroj rozrastá do čoraz väčšej schopnosti lásky, a to vďaka tomu, čo zažíva Človek.
Keď sa veľká časť vašej populácie nachádza v žalostnom stave nenávisti, vystreľujete rakety túžby, ktoré vynášajú Zdroj do nových výšok. Inak povedané, láska v Nehmotnej sfére sa zväčší vďaka nenávisti, ktorú prežívate. Takýto rast máme na mysli. Lenže pre teba to nemá žiadny úžitok, pokiaľ sa následne nedostaneš do súladu s novo vytvorenou túžbou. Akonáhle raz raketa vystrelila a vznikla nová túžba, Zdroj sa už viac nevráti k nižšej vibrácii, ktorá tu bola predtým. Takže ak si chceš navodiť súlad, musíš siahnuť po novej, vyššej vibrácii a prispôsobiť sa jej, začať ju vysielať."

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081004049 Rozmer: 117×179 mm Počet strán: 168 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách