Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

V Mitfordu je nejlíp

Pravda, ten poznávací zájezd do země Timových předků se moc nevydařil. Kde jinde se tedy zotavit a nabrat síly než ve známém...

Jan KaronVyšehrad (2015) • Edícia Čtení ke krbu • Séria Mitford (CZ) • 12. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
21,89€

📚Prečítaná za 12,04€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pravda, ten poznávací zájezd do země Timových předků se moc nevydařil. Kde jinde se tedy zotavit a nabrat síly než ve známém prostředí domova – v bezpečném Mitfordu, kde už na Tima a Cynthii čeká nejen pes Barnabáš a kočka Violeta, ale i všichni staří přátelé a známí.
Není však všechno tak poklidné a růžové, jak by se mohlo zdát. Hned po návratu Tima čeká nemilá zpráva: jeho dlouholetý přítel a rodinný lékař Hoppy Harper se rozhodl odejít za prací do Jižního Súdánu.
Timův adoptivní syn Dooley řeší závažné dilema, zda dát přednost vztahu s krásnou a nadanou Lace Turnerovou, nebo svému snu stát se uznávaným veterinářem. Ani sympatická majitelka knihkupectví Hope Murphyová nemá na růžích ustláno, určité napětí panuje i mezi Dooleyho sourozenci a jejich matkou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Somewhere safe with somebody good Rok vydania: 2015 ISBN: 9788074295201 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 384 Väzba: pevná Štýl: životopisný, psychologický, historický, humornýJazyk: čeština

Zaradené v kategóriách