Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Program Daniel

Revolučný koncept zdravého životného štýlu Kazateľ Rick Warren (autor bestselleru Život s jasným cieľom) a jeho cirkevný...


🍎 Vypredané
12,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Revolučný koncept zdravého životného štýlu

Kazateľ Rick Warren (autor bestselleru Život s jasným cieľom) a jeho cirkevný zbor sa s pomocou odborníkov z oblasti fitness a medicíny rozhodli pre zmenu životného štýlu. Výsledok prekvapil všetkých: 15 000 ľudí za jeden rok schudlo spolu 118 000 kíl. Ale zmeny sa neprejavili len na ručičke váh. Program Daniel: Zdravší život za 40 dní nie je len o zmene v stravovaní. Dosiahnite zdravý životný štýl optimalizáciou piatich základov – viery, stravy, pohybu, myslenia a priateľov. Keď sa sústredíte na týchto päť základov, váš život sa nezmení len na chvíľu, zmení sa navždy. Myšlienky z tejto knihy vás povzbudia k tomu, aby ste prehĺbili svoj vzťah s Bohom a vybudovali komunitu priateľov, s ktorými budete každý deň robiť zdravé rozhodnutia. Výsledok: váš život sa postupne zmení navonok aj zvnútra.


AK CHCETE ŽIŤ BEZ ZBYTOČNÝCH KÍL, musíte sa naučiť žiť bez zbytočných kíl. Táto kniha prekračuje dogmatické bariéry väčšiny kníh o chudnutí, pretože nenabáda k ďalšej manipulácií s jedlom, ale zapája do procesu dušu, rodinu a priateľov – to preto je tento komunitný program v Spojených štátoch veľmi úspešný. Zo svojej dlhoročnej praxe viem, že problém nadváhy a obezity nevyriešime, ak nezapojíme ten obrovský potenciál, ktorý sa skrýva v našej duši a našich vzťahoch.
Igor Bukovský
lekár, Ambulancia klinickej výživy, autor knihy Plán B: 30-dňový manuál zdravého chudnutia



TAK AKO SA STARÁM O SVOJ DUCHOVNÝ RAST ČÍTANÍM BIBLIE, mal by som sa starať aj o svoje fyzické telo aplikovaním právd z tejto Knihy kníh. Zdravý životný štýl na základe biblických princípov? Táto kniha je tá pravá strava!
Tomáš Bachmayer Athletes in Action Slovensko

KEĎ SOM OTVORIL TÚTO KNIHU, neveril som vlastným očiam – duchovný pastier sa v nej zaoberá takými „prízemnými“ témami ako naše zdravie, stravovanie, či sa dosť hýbeme a ako športujeme. … Kniha je relevantná aj pre ľudí bez osobného vzťahu k Bohu a všetci v nej nájdu (doslova) životne dôležité rady a aplikácie.
Roman Kičko kouč a riaditeľ fl orbalového klubu FBC Lions Bratislava

NIE KAŽDÚ VYNIKAJÚCU KNIHU NAPÍŠE ŽIVOT SÁM. O knihe „PROGRAM DANIEL“ to však neplatí. Táto skvelá kniha inšpiruje, povzbudzuje a hlavne pomáha. Je skvelým manuálom pre každého, kto bude nielen chcieť, ale hlavne bude aplikovať jej užitočné rady do každodenného života. Viem, že v Božej sile to funguje, lebo mne to pomáha už viac ako 30 rokov. Prajem vám, aby ste to mohli čoskoro osobne potvrdiť aj vy.
Bohumil Kern, B.Th . kazateľ, odborník na teológiu zdravia, zakladateľ Život a zdravie o. z.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081560507 Rozmer: 190×225 mm Počet strán: 360 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách