Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čo mám robiť?

Situácie, v ktorých sa pýtame: "Čo mám robiť?" všetci dobre poznáme. Niekedy ide len o malý problém, ktorý rýchlo vyriešime,...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,50€

📚Prečítaná za 5,53€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Situácie, v ktorých sa pýtame: "Čo mám robiť?" všetci dobre poznáme. Niekedy ide len o malý problém, ktorý rýchlo vyriešime, no niekedy ide o životné ťažkosti a problémy, pred ktorým zostávame bezradne stáť. Takýmto situáciám sú vystavení aj praktizujúci kresťania. No a praktizujúci kresťania sú často vystavení okolnostiam, keď ich o radu, pomoc či podporu žiadajú ich neveriaci blízki, priatelia, známi. Čo vtedy poradiť?

V našej neraz veľkej bezradnosti nám prichádza na pomoc benediktínsky páter Anselm Grün. S veľkou empatiou a záujmom odpovedá na otázky zo strany ľudí s ťažkými problémami. Neraz zo strany ľudí, ktorí sú vzdialení Cirkvi. Odpovedá im s veľkým pochopením pre ľudskú slabosť, no s veľkou dôverou v dobro, ktoré je vďaka Božiemu obrazu prítomné v každom človeku.

Kiež odpovede v tejto knihe poskytnú prvotné východisko všetkým, ktorí čelia problémom v osobnom, rodinnom, pracovnom či duchovnom živote. Alebo nech je kniha dobrým darom pre tých, ktorým sami nevieme poradiť, keď nás o radu prosia.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788071417347 Rozmer: 140×211 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách