Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO DUPLO Sofia the First 10594 Princezná Sofia I. – Kráľovské stajne

LEGO (2015)

🍎 Vypredané
24,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Priprav sa na kráľovskú jazdeckú prehliadku s Disney princeznou Sofiou I.™ a jej čarovným lietajúcim koňom Minimom Veľkým! Môžeš Sofii pomôcť stať sa úplne prvou princeznou, ktorá bude súťažiť za svoj školský tím v lietajúcom derby, keď Minimovi pred tým veľkým dňom venuješ veľa lásky a starostlivosti! Postav pre Minima útulnú stajňu, aby sa dobre vyspal na ten náročný deň, keď bude predvádzať svoje umenie pri skokoch cez prekážky.
Aj princezné sa musia starať o svojich zvieracích kamarátov a tak kŕm Minima jeho obľúbenými dobrotami, senom a mrkvou, a vidlami udržuj jeho stajňu v čistote a poriadku, ako sa patrí pre kráľovského koňa. Sofia a jej milý lietajúci kôň Minimus budú všade malé deti inšpirovať do stavania a vymýšľania vlastných príbehov o priateľstve.
Poučte ich o starostlivosti o zvieratá a o úsilí, ktoré Sofia venuje tomu, aby získala súťažné jazdecké zručnosti. Kocky LEGO® DUPLO® sú zábavné a bezpečné pre malé rúčky.
Obsahuje figúrku LEGO DUPLO Princeznej Sofie I. a Minima Veľkého. Kombinuj túto sadu s č. 10595, Kráľovským hradom princeznej Sofie I., a zaži nekonečné čarovné dobrodružstvá.

Rok vydania: 2015 Katalógové číslo: 10594 Rozmer: 280×260 mm

Zaradené v kategóriách