Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bez ochrany

Školské areály sú ponorené v politickej korektnosti, čo ale nie je prekvapivé. Ale nie každý si uvedomuje, že tieto sociálne...

Miriam GrossmanLúč (2015) • Edícia Zrkadlenie

🍌 Odosielame o 7 dní.
7,00€
Zľava 26%
5,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Školské areály sú ponorené v politickej korektnosti, čo ale nie je prekvapivé. Ale nie každý si uvedomuje, že tieto sociálne programy tiež prebrali patronát nad oblasťou zdravia a poradenských centier, čo môže viesť k nechceným výsledkom.

Psychiatrička Miriam Grossmanová o tom vie viac ako ostatní. Pracovala s viac ako 2000 študentami na najprestížnejších amerických univerzitách a videla ako sa veci majú, že programy na témy Ženy sú rovnaké ako muži, Bezpečný sex vlastne robia dnešnú mládež chorou. O svoje poznatky sa podelila s čitateľmi v knihe Bez ochrany.

Dr. Grossmanová nesúhlasí s odborníkmi, ktorí tvrdia, že problémy študentov by sa vyriešili kondómami a antikoncepciou zadarmo. Hovorí, že zdravotní poradcovia musia povedať nepríjemnú, politicky nekorektnú pravdu práve mladým pacientom v najzraniteľnejších a najzmätenejších okamihoch. Namiesto fráz a dezinformácii je čas ponúknuť im skutočnú ochranu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Unprotected Rok vydania: 2015 ISBN: 9788071149873 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 188 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách