Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

10-dňová očista so zelenými smoothies

Ako schudnúť a zlepšiť si náladu? Boj s nadváhou je mimoriadne náročný a vyčerpávajúci. Napriek veľkému počtu...

J.J. SmithTatran (2016)

🍎 Vypredané
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako schudnúť a zlepšiť si náladu?



Boj s nadváhou je mimoriadne náročný a vyčerpávajúci. Napriek veľkému počtu zaručených diét, cvičebných postupov a zázračných tabletiek je obyvateľstvo plánety Zem čoraz tučnejšie. Ak sa vám aj podarí znížiť hmotnosť, deväťdesiatpäť percent z vás sa do troch rokov vráti na pôvodnú váhu.
Čo teda pomôže? J. J. Smithová jednoznačne hovorí, že zmena životného štýlu. Desaťdňová očista má nastaviť vaše chuťové poháriky tak, aby ste si žiadali zdravšie jedlá. Podľa autorky je dôležité, aby sa ľudia v prvom rade zbavili toxínov, ktoré prijímajú v každodennej strave. Vo svojej knihe odporúča programy, ktoré sa zameriavajú na chudnutie prostredníctvom odbúravania tukov a detoxikácie, čo vedie k celkovému zlepšeniu zdravia a nadobudnutiu životnej rovnováhy. V knihe nájdete okrem 10-dňovej očisty viac ako 100 receptov na zelené smoothies s rôznymi účinkami.
J. J. Smithová vydala svoju 10-dňovú očistu so zelenými smoothies v roku 2014 a odvtedy kraľuje v rebríčku bestsellerov. Nielenže ako prvá objavila túto revolučnú metódu, ale stelesňuje aj návod k zdravšiemu životu. A vzápätí prišli nadšené ohlasy čitateľov…
Zelené smoothie vám v mnohých smeroch pomôže zmeniť život. Zistíte veľa o sebe a svojich stravovacích návykoch a získate pozitívnejší vzťah k jedlu. Nadobudnete ho, ak si obľúbite to, čo jete, ale zároveň budete dbať, aby vám jedlo aj prinášalo úžitok. Pozitívne účinky diéty sa objavia po desiatich dňoch, a nie je to len zníženie telesnej hmotnosti. Väčšina ľudí vďaka očiste schudla štyri až šesť kilogramov, ale mnohí priznávajú, že načerpali neuveriteľnú energiu, nadobudli duševnú rovnováhu a zlepšil sa im aj spánok. Toľko kladov vás určite presvedčí, aby ste sa o to aspoň pokúsili!



10-DŇOVÁ OČISTA SO ZELENÝMI SMOOTHIES



Schudnite až 7 kg za 10 dní!

10-dňová očista so zelenými smoothies naštartuje chudnutie, dodá energiu, osvieži myseľ a zlepší zdravotný stav. Vďaka listovej zelenine a ovociu je plná vynikajúcich živín. Zelené smoothies prospievajú zdraviu, chutia a zasýtia. Keď ich budete piť, vaše telo sa vám poďakuje nečakaným prílivom energie a zlepšením zdravotného stavu. Skúsenosť s touto očistou vám môže zmeniť život!
V knihe nájdete zoznam surovín, recepty, podrobné pokyny k 10-dňovej očiste a odporúčania, ako dosiahnuť čo najlepšie výsledky. Poradí vám aj v tom, ako môžete pokračovať v chudnutí a upevniť si zdravie aj po skončení očisty.
Chcete schudnúť a vyzerať zdravšie a krajšie než kedykoľvek predtým? Tak sa pusťte do toho!

Ak úspešne zvládnete 10-dňovú očistu so zelenými smoothies:

• schudnete 4 až 7 kg
• zbavíte sa inak ťažko odstrániteľného tuku (vrátane toho na bruchu)
• zhodíte kilogramy bez namáhavého cvičenia
• vďaka detoxikácii a zdravému jedlu si osvojíte zdravý životný štýl
• už nikdy nemusíte držať diétu, pretože budete mať chuť na zdravé jedlá
• získate viac než 100 receptov zameraných na rôzne ciele


Recenzie a kritiky

Originálny názov: 10 Day Green Smoothie Cleanse Rok vydania: 2016 ISBN: 9788022207744 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 176 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách