Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti

Román Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti z pera Davida Lagercrantza je štvrtým dielom fenomenálnej série Millennium...

David LagercrantzIkar (2015) • Séria Millennium • 4. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
15,90€

📚Prečítaná za 8,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup



Román Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti z pera Davida Lagercrantza je štvrtým dielom fenomenálnej série Millennium Stiega Larssona, autora prvých troch častí (Muži, ktorí nenávidia ženy, Dievča, ktoré sa hralo s ohňom, Vzdušný zámok, ktorý vybuchol).
Časopis Millennium má nových vlastníkov. Zlé jazyky tvrdia, že éra Mikaela Blomkvista sa skončila, aj sám Blomkvist zvažuje zmenu zamestnania.
Lisbeth Salanderová sa zdanlivo bezdôvodne zapojí do hackerského útoku. Berie na seba riziká, ktorým sa doteraz vyhýbala. Toto sa na ňu nepodobá.
Špičkový odborník na výskum umelej inteligencie profesor Frans Balder zavolá uprostred noci Blomkvistovi, aby ho informoval, že disponuje šokujúcimi informáciami o amerických tajných službách. Prezradí mu, že bol v kontakte s mladou geniálnou hackerkou. Blomkvist tuší, o koho ide.
V Blomkvistovi skrsne nádej na senzačné odhalenie, ktoré on aj časopis Millennium zúfalo potrebujú. Ako zvyčajne, Lisbeth Salanderová sleduje svoje vlastné ciele. Nadišiel čas, aby sa ich životné cesty opäť stretli.
Zo švédskeho originálu Det som inte dödar oss
(Norstedts, Štokholm 2015) preložil Jozef Zelizňák.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Det som inte dödar oss Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055143804 Rozmer: 155×240 mm Počet strán: 432 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, psychologický, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách