Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Operácia Popoluška

Redaktorka ženského časopisu Macie Grahamová vždy napíše svoj príbeh. Tentoraz si brúsi zuby na istú verejne známu osobnosť,...

Hope TarrIkar (2015) • Séria Suddenly Cinderella • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,90€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Redaktorka ženského časopisu Macie Grahamová vždy napíše svoj príbeh. Tentoraz si brúsi zuby na istú verejne známu osobnosť, príťažlivého, ale konzervatívne zmýšľajúceho Rossa Mannona. Keď Mannon skritizuje v rozhlasovom vysielaní jeden z Maciných odvážnych článkov, tá neváha a kuje pomstu neznesiteľnému Texasanovi.
Ross hľadá gazdinú a zároveň vzor pre svoju dospievajúcu dcéru. Macie presne vie, čo potrebuje. A tak sa v Rossovom živote objaví dokonalá žena a on si konečne vydýchne. Nepočíta však s tým, že ho nádherná zamestnankyňa v červených lodičkách tak zaujme.
„Operácia Popoluška“ mala jasný cieľ, ibaže Ross Mannon je v súkromí rovnako dokonalý ako na verejnosti. Macie však napokon predsa len odhalí isté tajomstvo, ktoré by mu mohlo zničiť povesť. Čo si vyberie? Bude riskovať stratu zamestnania, alebo rozprávkový koniec, o ktorom pôvodne ani netušila, že ho chce?
Z anglického originálu Operation Cenderella (Entangled
Publishing,LLC, Fort Collins 2012) preložila Jana Melcerová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Operation Cinderella Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055144238 Rozmer: 134×206 mm Počet strán: 264 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách