Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hriešna záležitosť

Deň sa nemohol začať horšie! Po noci strávenej s najpríšernejším milencom na svete narazí Harlow Vegová na svojho bývalého...

Christina LaurenIkar (2015) • Séria Wild Seasons (SK) • 2. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deň sa nemohol začať horšie! Po noci strávenej s najpríšernejším milencom na svete narazí Harlow Vegová na svojho bývalého manžela Finna, spomienku na divoký víkend vo Vegas. Hoci bol Finn v posteli neprekonateľný a pri pohľade na jeho vyšportovanú postavu padla sánka nejednej vrátane Harlow, napokon sa z krásavca vykľul sviniar. Aspoň podľa nej.
Príťažlivý Kanaďan pricestoval do Harlowinho rodného mesta za obchodom a od tej chvíle sa ich cesty neustále pretínajú – a v najnevhodnejší čas. Harlow práve prežíva zložité obdobie, hrozí, že stratí najdôležitejšiu osobu vo svojom živote. Finn zas musí vymyslieť, ako zachrániť rodinnú firmu pred krachom. Riešenie, ktoré sa mu ponúka, nechce za žiadnych okolností akceptovať, znamenalo by stratu slobody.
Obaja hľadajú v ťažkých chvíľach rozptýlenie, a keďže si kedysi v istej oblasti výborne rozumeli, začnú tráviť voľné chvíle spolu. Pohybujú sa však po veľmi tenkom ľade.
Z anglického originálu Dirty Rowdy Thing
(Gallery Books, New York 2014) preložila Andrea Vargovčíková.

Ukážka textu z knihy



V priebehu pár hodín sa všetko zmenilo, už to medzi nami nebolo jednoduché a nekomplikované. Mal som Harlow rád. A práve sme sa rozhodli, že sa už spolu nevyspíme. Dočerta.
„Nemusíš sa ospravedlňovať,“ upokojil som ju a podvedome jej stisol koleno. Až sa mi triasla ruka, tak som túžil hladkať jej teplú pokožku, putovať dlaňou nahor a postarať sa o jej rozptýlenie.
Doriti.
Už-už som chcel ruku odtiahnuť, keď mi ju vzala a naoko uvoľnene skúmala.
„Nie,“ odporovala. „Chcem iba povedať, že ma mrzí, ak som urobila niečo neprístojné.“
„Ani náhodou,“ uistil som ju.
Pozrela na mňa s potláčaným smiechom. „Vďaka. Si skutočne veľkorysý.“
Prikývol som. „Na to sú priatelia, nie?“
„To sme?“ zháčila sa. „Priatelia?“

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Dirty Rowdy Thing Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055144245 Rozmer: 134×206 mm Počet strán: 280 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický

Zaradené v kategóriách