Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Úvod do minulých životov

Objavte jednoduchý spôsob, ako nahliadnuť do minulých životov a zmeniť svoju prítomnosť Preskúmajte svoje predošlé životy a...

Douglas De LongIkar (2015)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,90€

📚Prečítaná za 7,09€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte jednoduchý spôsob, ako nahliadnuť do minulých životov a zmeniť svoju prítomnosť
Preskúmajte svoje predošlé životy a nazrite do minulosti, aby ste pochopili, že ľudská duša je nesmrteľná. Ak odhalíte ťažkosti, ktoré vás trápili v minulom živote, máte nádej ovplyvniť prítomnosť a vytvoriť krajšiu a svetlejšiu budúcnosť.
Kniha Úvod do minulých životov je podrobná a praktická príručka pre všetkých, čo chcú pochopiť princíp reinkarnácie a jej vplyv na súčasnosť. Autor Douglas De Long do nej zahrnul niekoľko fascinujúcich prípadových štúdií. Pri ich čítaní sa stretnete s rozličnými spôsobmi, ako nahliadnuť do svojich minulých životov. Zároveň sa s vami podelí o jednoduché, no účinné cvičenia vrátane meditácií a vizualizácií, ktoré vám pomôžu na ceste do minulosti. Cieľom príručky je predstaviť vám problematiku minulých životov, vďaka čomu sa môžete duchovne rozvíjať a objaviť, že ste nesmrteľní.
Z anglického originálu Past Lives For Beginners (Llewellyn, USA 2013) preložila Sára Moyzesová.

Ukážka textu z knihy



Mojím jediným cieľom je pomôcť vám preskúmať minulé životy. Zároveň dúfam, že sa mi podarí rozvinúť vaše skryté duševné a duchovné schopnosti. Vďaka nim získate prístup k informáciám, ktoré vám pomôžu objasniť dôvody vašich predošlých prevtelení na zemi. Ak sa pustíte do skúmania minulých životov, máte jedinečnú šancu pochopiť a zmeniť ten súčasný, a zároveň pozitívne ovplyvniť svoj budúci život. Naše črty a charakterové vlastnosti, rovnako ako nevysvetliteľná fyzická či psychická bolesť, môžu byť výsledkom predošlých životov. Na druhej strane sme dostali do vienka množstvo schopností, ktoré môžu byť odmenou za to, ako sme žili v minulosti. Nie je tajomstvom, že aj štrnásty dalajláma, Tenzin Gyatso, duchovný vodca Tibetu vstúpil do fyzického tela so schopnosťami, ktoré si priniesol zo svojich predošlých vtelení.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Past Lives For Beginners Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055144108 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 208 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách