Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Matematika 3 pre prvý stupeň základných škôl (učebnica)

Učebnica Učebnica zo súboru Matematika 3 obsahujúceho dva pracovné zošity a jednu učebnicu. Materiály sú spracované tak,...


🍎 Vypredané
4,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica

Učebnica zo súboru Matematika 3 obsahujúceho dva pracovné zošity a jednu učebnicu. Materiály sú spracované tak, aby sa navzájom dopĺňali a práca s nimi bola čo najjednoduchšia. Systém práce predpokladá, že žiaci sa s matematickou problematikou oboznámia najprv v pracovnom zošite a potom si môžu pomocou učebnice učivo precvičiť, resp. rozšíriť o ďalšie súvislosti.
Učebnica je rozdelená na aritmetickú a geometrickú časť. Strany učebnice dopĺňajú vysvetlenia z pracovného zošita a ponúkajú rôzne úlohy na precvičenie a upevnenie učiva. Sú tu aj strany, ktoré podrobnejšie vysvetľujú kompetencie, ktoré sa v pracovnom zošite využívajú.
V učebnici sú zaradené aj tematické bloky úloh, ktoré žiaci riešia priebežne podľa svojich schopností. Nie je potrebné, aby žiaci riešili tieto úlohy naraz. V polovici a na konci učiva aritmetiky sa nachádza séria úloh Zhrnutie. Tieto úlohy môžu poskytnúť informáciu o zvládnutí niektorých kľúčových typov úloh. Postupy a možnosti práce podrobnejšie vysvetľujeme v metodických komentároch.

Recenzie a kritiky

ISBN: 9788081460777 Rozmer: 180×235 mm Počet strán: 80 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách