Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zdravé chudnutie

V knihe Zdravé chudnutie nájdete akčný plán s pokynmi na podporu dosiahnutia štíhlej postavy a optimálneho zdravia. V knihe...

Suzana FridlSanus (2015)

🍌 Odosielame o 5 dní.
21,99€
Zľava 24%
16,70€

📚Prečítaná za 14,29€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V knihe Zdravé chudnutie nájdete akčný plán s pokynmi na podporu dosiahnutia štíhlej postavy a optimálneho zdravia. V knihe sa dozviete, ako dodržiavaním prírodných zákonov stravovania, ktoré sú súčasťou inteligencie ľudského tela, odstránite príčiny telesných a duševných ochorení a tiež schudnete bez hladovania a odriekania.

Predstavte si, že by ste mohli zostať dlhé hodiny sústredení, mali pevné nervy, boli často plní života, energie a dobrej nálady, dobre spali bez prebúdzania a nikdy viac neboli prechladnutí. Bez obáv by ste si obliekli najobľúbenejšie šaty, džínsy, plavky … Niekoľkokrát denne by ste sa rozmaznávali zdravým, chutným a výživným jedlom. Sen? Nie, to sa stane skutočnosťou, ak spoznáte prírodné zákony stravovania, ktoré sú uvedené v knihe Zdravé chudnutie..

Presvedčenie, že pre chudnutie je potrebné obmedziť kalórie a hladovať, je mylné! Dôležité je čo, kedy a ako jete! Hladovanie je zakázané! Pre úspešné chudnutie, zlepšenie zdravia a zníženie biologického veku musíte skonzumovať dostatočné množstvo kalórií, 5 porcií jedla denne a dodržiavať zákony zdravého stravovania, aby sa telo očistilo a nerušene vykonávalo svoje funkcie. Rozdiel v kvalite života a vo vzhľade rýchlo spoznáte, pretože detoxikáciou tela a vylučovaním kyselín sa budú vaše kilogramy rýchlo a úspešne rozpúšťať. Detoxikáciou a poskytovaním dostatočného množstva biologických látok (vitamínov, minerálov, mikroelementov …) sa vaše zdravie zlepší. Zároveň budete mať viac energie, pevnejšie nervy a lepšiu náladu. Zmiernite alebo dokonca odstránite zdravotné ťažkosti, resp. sa ochránite pred chorobami modernej doby. Váš imunitný systém sa posilní natoľko, že nedostanete ani nádchu.

Prostredníctvom knihy Zdravé chudnutie, krok za krokom vnesiete do svojho každodenného života jednoduché zmeny, ktoré vám pomôžu znížiť nadváhu, zbavia vás celulitídy a zlepšia zdravie. V knihe sa vysvetľuje ČO, KEDY A AKO jesť, aby ste zrýchlili metabolizmus a umožnili telu vyplavovať odpadové látky, ktoré sa nahromadili vo forme tukových vankúšov a celulitídy. Iba detoxikáciou tela, správnym, zdravým a pravidelným stravovaním sa vám podarí schudnúť na vašu prirodzenú telesnú hmotnosť, zlepšiť zdravie a dokonca odstrániť choroby, na ktoré ste si už privykli. Áno, prečítali ste si správne, súčasne budete jesť a chudnúť, zároveň budete mať stále viac energie, mladosti a vitality.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9789619328736 Rozmer: 147×210 mm Počet strán: 211 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách