Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hubertove ženy

Ak vás zasiahne zrada na najcitlivejšom mieste a ešte od najbližšej osoby, pretrhne sa aj to najpevnejšie – pokrvné – puto....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 6,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak vás zasiahne zrada na najcitlivejšom mieste a ešte od najbližšej osoby, pretrhne sa aj to najpevnejšie – pokrvné – puto. Emu a Lýdiu rozdelila láska k jednému mužovi. Aký je Hubert naozaj a kto koho v skutočnosti zradil? Dá sa vôbec napraviť minulosť a komu možno vo svete plnom intríg veriť? Pomôže rozlúsknuť tajomstvá dvoch rodín záhadný denník?
V Macháčovej príbehu s detektívnou zápletkou vášeň a pomsta takmer zničia každého, kto prestane vnímať svet čistými očami a neskazeným srdcom.


Ukážka textu z knihy



Ema sa z ničoho nič postavila. „Chcem vám niečo povedať,“ odmlčala sa. „Vlastne vás o niečo poprosiť,“ dodala po chvíli.
Nastalo rozpačité ticho. Lýdia si vzala kanapku so syrom, rozobrala ju, syr vrátila späť a hrozno si vložila do úst. Cmúľala ho ako cukrík, prehadzovala bobuľku na jazyku a napäto čakala, čo sestra povie.
Ema teatrálne zatriasla dlaňami. „Hubert má inú, je koniec,“ sklopila zrak a trhane nabrala dych.
Lýdii kdesi pod srdcom začal vyvierať tichý vnútorný smiech. Tak ti treba! Bolí to, čo? Čosi o tom viem! Táto bolesť len tak neustúpi, je zhubná a akútna, bez nádeje na uzdravenie. Nezaberajú na ňu analgetiká. Spomenula si, ako jej kedysi takmer puklo srdce, a teraz sa teší zo sestrinej bolesti. Nebuď zlomyseľná, napomenula sa. Ema potrebuje hrejivé slová...
„To ma mrzí,“ ľahostajne vyriekla a rozhryzla hrozno. Na to, že si sa rozišla s manželom, vyzeráš bohovsky dobre, dodala v duchu. Predstavila si seba po Hubertovej nevere – opustila sa, bola nevyspatá, s kruhmi pod očami, tvár plná popraskaných žiliek od plaču.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055142234 Rozmer: 135×206 mm Počet strán: 216 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách