Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mama má čas

Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinností...a pochopiť čo je dôležité Rachel Macy Staffordová je známa...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinností...a pochopiť čo je dôležité

Rachel Macy Staffordová je známa blogerka, ktorá vlastnou spoveďou podnietila diskusiu o úlohe zaneprázdnenej matky. Nedá sa strážiť dieťa, miešať kašu a ešte telefonovať a čítať maily, keď sa nám pri nohách plazí batoľa. To isté platí aj o tínedžeroch - aj tí si vyžadujú plnú matkinu pozornosť, veď čo nevidieť vyletia z hniezda naozaj nepotrebujú matku prilepenú na displeji. Nejedna čitateľka sa priznáva, že po prečítaní knihy nastal zázrak - stala sa lepšou matkou. Nie perfektnou, ale lepšou.



Už ju nechytá zúrivosť pri každom vyliatom mlieku, občas deti aj pochváli, teší sa nielen z výchovy, ale aj zo západu slnka, nekritizuje každú hlúposť a je trpezlivá.



Kniha je odpoveďou digitálnej spoločnosti na hľadanie rovnováhy vo svete presýtenom médiami a posadnutom dokonalosťou. Neznamená to, že sa navždy zriekneme techniky. Neznamená to, že sa vzdáme zamestnania a zodpovednosti. Znamená to však, že si nájdeme čas zadívať sa do očí svojim blízkym a dať im do daru svoju sústredenú pozornosť, že namiesto skladania bielizne si radšej zatancujeme s deťmi v daždi a že budeme žiť v prítomnosti, nefalšovane a cieľavedome napriek množstvu rozptýlení, čo nám ponúka dnešný svet.



Je to návod, ako sa zbaviť telefónu, spáliť lístoček s úlohami a nesnažiť sa byť perfektný, ale zamerať sa skutočne na to, čo má zmysel. Žijeme vo svete presýtenom mobilmi, počítačmi, televízormi a aj v nekonečnom strese, aby sme všetko stihli. Mama má čas je čerstvý závan náznaku, ako zmeniť svoj život. Nie je to kniha len pre mamy, ale pre každého, kto sa chce zbaviť závislosti od moderných technológií.



Kniha Mama má čas (v origináli Hands Free Mama) má potenciál udržiavať diskusiu a pripomínať nám, že nesmieme dopustiť, aby život popri nás iba preletel.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Hands Free Mama Rok vydania: 2015 ISBN: 9788022207218 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 248 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách