Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hnev

Hnev je rozlúčkou s prokurátorom Szackým, jedným z naobľúbenejších hrdinov poľských kriminálnych románov, ktoré aj vďaka...

Zygmunt MiloszewskiPremedia (2015) • Edícia Labyrint • Séria Prokurátor Szacki • 3. diel

🍌 Odosielame o 7 dní.
13,50€
Zľava 15%
11,48€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hnev je rozlúčkou s prokurátorom Szackým, jedným z naobľúbenejších hrdinov poľských kriminálnych románov, ktoré aj vďaka nemu čoraz častejšie vychádzajú aj v zahraničných prekladoch.
Dadsiateho piateho novembra zavolajú prokurátora Teodora Szackého do trosiek starého nemeckého bunkru neďaleko mestskej nemocnice. Pri prácach na ceste robotníci objavili starú kostru. Szacki bezmyšlienkovite „odfajkne Nemca”, ako sa tu hovorí vojnovým pozostatkom a prikáže kosti poslať lekárskej fakulte, kde stále chýbajú exponáty na výučbu. Ani netuší, že to, čo sa mu zdalo ako ukončenie rutinnej procedúry, je vlastne začiatok najťažšieho a posledného prípadu jeho kariéry.
Hnev voľne nadväzuje na knihy Zapletení a Zrnko pravdy a uzatvára trilógiu o prokurátorovi Szackom. Za prvé dve knihy autor získal Cenu veľkého kalibru pre poľskú detektívku roka.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Gniew Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081591921 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 372 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, humorný, mysteriózny, tragický, špionážny, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách