Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Päť stretnutí v nebi

Eddie je starý vojnový veterán, ktorý pracuje ako údržbár v zábavnom parku na móle. Jeho dni sú naplnené rutinou, samotou a...

Mitch AlbomIkar (2005)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
7,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Eddie je starý vojnový veterán, ktorý pracuje ako údržbár v zábavnom parku na móle. Jeho dni sú naplnené rutinou, samotou a smútkom. V deň 83. narodenín umiera pri tragickej nehode, keď sa pokúša zachrániť život dievčatku, na ktoré padá odtrhnutý vozík. V poslednej sekunde cíti v dlaniach drobné rúčky - a potom už nič.
Eddie precitne v posmrtnom živote. Dozvie sa, že nebo nie je bujná rajská záhrada, ale miesto, kde vysvetľujú pozemský život piati ľudia, ktorí ho nejako ovplyvnili a zmenili tým jeho ďalší chod.
Eddieho sprievodcovia mu jeden po druhom odhaľujú netušené súvislosti jeho života. Príbeh sa stupňuje k prekvapivému záveru a Eddie sa zúfalo snaží zistiť, či posledný čin jeho života bol úspešný, alebo nie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Five People You Meet in Heaven Rok vydania: 2005 ISBN: 8055108994 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: filozofický

Zaradené v kategóriách