Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zelené smoothie

Zelené smoothie prináša 200 overených receptov. Že čo to je zelené smoothie? Na čo je dobré? Zelená revolúcia v oblasti...

Victoria BoutenkoNOXI (2015)

🍎 Vypredané
8,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zelené smoothie prináša 200 overených receptov.
Že čo to je zelené smoothie? Na čo je dobré?

Zelená revolúcia v oblasti výživy práve prebieha. Deje sa to vďaka nám všetkým, ktorí sme si obľúbili skvelé zelené drinky. Rozplývame sa nielen nad ich sýtozelenou farbou a mimoriadne priaznivým účinkom na organizmus, ale aj nad ich lahodnosťou, výbornou chuťou, ktoré prekonávajú všetky očakávania.
"Na prednáškach a seminároch, kde som prezentovala výnimočnosť zelených nápojov," vysvetľuje autorka V.Boutenko, "som bola veľa ráz svedkom toho, ako ľudia už po prvom ochutnaní týchto nápojov zmenili svoj postoj. Nechuť a nedôveru voči „burinovým živinám“ odrazu vystriedalo preferovanie zelených smoothie – nápojov s jedinečnými chuťovými vlastnosťami. Keď vidím, ako ľudia dočista vylizujú poháre, zdá sa mi, že počujem aj ich príjemné mľaskanie."

Bežné americké slovo „smoothie“, žiaľ, nemá v slovenskom slovníku cudzích slov ekvivalent, ktorý by ho presne vystihoval. „Smoothie“ vo všeobecnosti definovať ako hustý nápoj krémovej konzistencie urobený z pyré ovocia alebo zeleniny. Túto definíciu posunula úplne novým a inovatívnym smerom práve Victoria Boutenko, keď objavila liečivé účinky „zelených smoothie“ a zhrnula ich v tejto knihe. Zelené smoothie je hustý nápoj z listovej zeleniny s pridaním malého množstva ovocia a vody. Zelené, živé potraviny v lahodnej forme, ktoré sú samy osebe obrovskou injekciou chlorofylu, vitamínov, minerálov, enzýmov a antioxidantov sú nenahraditeľné pre náš organizmus.

Sila zelených smoothies spočíva v spustení prirodzených mechanizmov čistenia cholesterolu, tuku a toxínov z tela – čím prichádza k zlepšeniu fyzického, ale aj mentálneho a spirituálneho života človeka. Aj keď platí, že ľudské správanie a zvyky sa ťažko menia, prechod na „zelený“ životný štýl môže byť pre každého jednoduchý a príjemný.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081112379 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 168 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách