Nakúp aspoň za 39€ a poštovné máš úplne zadarmo!

Kniha Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach

Cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch

Ján OndrejkaEpos (2004)

🍌 Odosielame o 9 dní.
26,16€
Zľava 7%
24,33€

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2004 Rozmer: 210×297 mm ISBN: 9788080575687 Počet strán: 520 Väzba: brožovaná

Zaradené v kategóriách