Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach

Cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch


🍎 Vypredané
26,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2004 ISBN: 9788080575687 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 520 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách