Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Paddington (3-pack)

Medvedík Paddington je britskou literárnou klasikou, ktorú dnes poznajú deti na celom svete. Paddington je medvedík, ktorý...

Michael BondSlovart (2014) • Séria Príbehy medvedíka Paddingtona • Edícia Kolekcie

🍎 Vypredané
19,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Medvedík Paddington je britskou literárnou klasikou, ktorú dnes poznajú deti na celom svete. Paddington je medvedík, ktorý nosí modrý vlnený kabát a neforemný červený klobúk. Jeho oblúbené jedlo je marmeláda. Napriek tomu, že žije v Londýne, pochádza z Peru. Jedného dňa pricestuje sám na londýnsku stanicu Paddington, kde ho nájde rodina Brownovcov sediaceho na kufri, s lístočkom okolo krku: „Postarajte sa o tohoto medvedíka, prosím“.

V balíčku z Vydavateľstva SLOVART nájdu malí čitatelia všetky tri časti medvedíkových dobrodružstiev: Medvedík Paddington, Poznáte už Paddingtona? a Paddington, pomocník na pohľadanie.

Na Vianoce prichádza do kín rodinný film Paddington. Literárna predloha spisovateľa Michaela Bonda bola predmetom spracovania mnohých kníh a televíznych seriálov a vďaka producentovi takých filmových hitov ako Harry Potter a Gravitácia, Davidovi Heymanovi, sa jej dostala veľkolepá filmová podoba.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 Odporúčaný vek: 7+ ISBN: 2100004395701 Rozmer: 150×200 mm Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách