Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Strácam sa v tebe

Osemnásťročná Nell Hawthornová sa zaľúbila do svojho dlhoročného priateľa z detstva Kyla Callowaya. Ich mladá láska je...

Jasinda WilderIkar (2015) • Séria Falling • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Osemnásťročná Nell Hawthornová sa zaľúbila do svojho dlhoročného priateľa z detstva Kyla Callowaya. Ich mladá láska je krásna a budúcnosť je plná prísľubov. Potom však Kyle tragicky zahynie a Nell to navždy zmení. Na pohrebe sa prvý raz stretne s Kylovým starším bratom Coltonom. Obaja sa prebíjajú životom, ako najlepšie vedia. Asi o rok sa ich cesty znova skrížia v New Yorku. Colton pochopí, že Nell sa ešte vždy nezmierila s Kylovou smrťou. Ešte vždy v nej tlela bolesť, pocit viny a ľútosť. Vie, že by sa do toho nemal starať, ale nemôže si pomôcť. Cestu k sebe nenájdu ľahko a obaja majú svoje tajomstvá. Spolu sa však naučia, ako prekonať bolesť a ako zaceliť staré rany. Zistia, aké dôležité je odpúšťanie.

Z anglického originálu Falling Into You
preložila Miriam Ghaniová.

Ukážka textu z knihy



Slová a prázdne kondolencie. Stisnutia rúk, dotyky líc. Plačúci priatelia. Bratranci a sesternice. Becca, ktorá ma objímala. Jason, ktorý stál predo mnou, nehovoril ani ma neobjímal. Mlčanie bolo to najlepšie, čo mi mohol ponúknuť.
A potom... Pán a pani Callowayovci. Stáli predo mnou. Boli tam stále, ale ja som ich nevnímala. Nemohla som sa im pozrieť do očí. Boli však tu, držali sa za ruky a prebodávali ma rovnakými hnedými očami, aké mal Kyle. Nehovorila som o tom, čo sa stalo. Bola búrka, spadol strom a Kyle ma zachránil.
Nepovedala som nič o žiadosti o ruku ani o prsteni na nesprávnom prste. Nič o tom, že sme sa pohádali. Pod tým stromom som mala vlastne zostať ja.
Keby som postupovala inak, ich syn by bol ešte nažive.
To, že zomrel, bola moja chyba.
Keby som povedala áno, nezomrel by. Šli by sme do jeho izby. Milovali by sme sa. Strom by spadol na trávu, nie na nás.
Zahľadela som sa im do očí a hľadala správne slová.
„Je mi to ľúto.“ Viac som zo seba nedostala.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Falling Into You Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055142425 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách