Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám...


🍎 Vypredané
9,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788055610450 Rozmer: 200×248 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách