Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Katja - Zrodení z mágie (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Natali FoxNatali Fox • Séria Katja • 2. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
9,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Stratila všetko, čo mala. Rodinu, domov... Ale najväčšie obety ešte len mali prísť.
Mágiu, ktorá sa v nej prebudila, nedokáže kontrolovať a tak je nútená opustiť útočisko vo Východných lesoch a vyhľadať čarodejníka z Južných ostrovov. Ten by podľa všetkého mal byť jej učiteľom a zároveň jedinou možnosťou, ako sa vyslobodiť zo zložitej situácie a dostať sa k bájnym Vedánom, o ktorých počula iba z Branildinho rozprávania.
Medzitým kráľovná Aria pustoší Katjinu krajinu a berie si všetko, čo si zmyslí. Likviduje ženy a opantáva mužov, rozpútava bitky na hraniciach medzi Trésiou a Zodanom, a očividne čosi hľadá aj na severe v Aluvérii.
Aj Argosova situácia je vážna. Hľadaný ako vlastizradca nájde na krátky čas ochranu v Zodane. Neustále sa však túži vrátiť späť domov a svoj problém riešiť tam, kde vznikol. Kým Katjine kroky smerujú na juh, Argosove zase na sever.
Jeden druhému sa vzďaľujú, avšak... Aj keď si každý kráča svojou cestou, oboch niečo spája. Už dávno sú predurčení na to, aby vystúpili z tieňa pochybností a chopili sa moci, ktorá prekračuje všetko, čo doteraz poznali. Minulosť sa stane súčasnosťou, ktorej budú musieť čeliť.
Pretnú sa ich cesty znovu? Akú daň si ich púť vyberie? Ani jeden z nich už nebude tým, kým býval, a slovo zodpovednosť tak naberie úplne iný rozmer...

Počet strán: 495 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách