Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

O čakrách a energetických telách

Osho podrobne rozoberá energetický systém ľudského tela – čakry a jemnohmotné telá. Týchto sedem „vrstiev“ našej bytosti...

OshoEugenika (2014)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 22%
10,19€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Osho podrobne rozoberá energetický systém ľudského tela – čakry a jemnohmotné telá. Týchto sedem „vrstiev“ našej bytosti zodpovedá siedmym úrovniam reality a vedomia. Na čakry a jemné telá môžeme rôznym spôsobom vplývať (myslením, meditáciou, stravou...), a naopak – ich stav ovplyvňuje to, ako sa cítime a ako sa nám darí. Dozviete sa tu veľa aj o prebudení kundaliní a sexualite, o joge a tantre, emóciách a vzťahoch, hmote a duchovných sférach bytia, snoch a mysli, spánku a bdelosti... Osho tiež vysvetľuje metódy očisťovania a uvádza rôzne inšpirujúce myšlienky, námety a rady. Jeho poznatky o energiách kladú dôraz na osobný zážitok: každý sa musí sám prepracovať k najvyššiemu stavu – nirváne.

Ukážka:
Človek musí vstúpiť do meditácie a potom začne energia prúdiť. Vašou úlohou je, aby ste meditovali. Len čo sa ponoríte do hlbokej meditácie, začne vnútorná energia stúpať nahor a vy cítite, že sa jej prúdenie zmenilo. Môžete to cítiť rôznymi spôsobmi a niekedy sa to prejaví aj na fyzickej úrovni. Napríklad z biologického hľadiska býva považované za znak zdravia, keď máte teplé ruky a chladnú hlavu. Z biologického hľadiska je to dobrý znak. Pokiaľ je to naopak – nohy sú chladné a hlava teplá - človek je chorý. Ale to isté sa stane, keď začne kundaliní stúpať hore: nohy sú odrazu chladné.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003769 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách