Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozumný život (3)

Autor učí, ako rýchlo a účinne riešiť problémy a dosahovať vytúžené ciele. Vysvetľuje, aké postoje nám bránia mať to, čo...

Alexander SvijašEugenika (2014) • Séria Rozumný život • 3. diel

🍎 Vypredané
18,04€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Autor učí, ako rýchlo a účinne riešiť problémy a dosahovať vytúžené ciele. Vysvetľuje, aké postoje nám bránia mať to, čo chceme, ba dokonca nám do života prinášajú pravý opak. Sú to predovšetkým rôzne idealizácie, čiže pripisovanie prehnanej dôležitosti určitým túžbam, vlastnostiam a pod. Teraz však máte jedinečnú šancu pochopiť tieto zákonitosti a pracovať s nimi tak, aby ste si vytvárali udalosti, aké chcete.
V poslednej časti trilógie sa budeme zaoberať týmito oblasťami: láska, rodina, deti; práca, peniaze a majetok; zdravie. Na záver tu nájdete zoznam pozitívnych tvrdení pre nahradenie nevhodných, negatívnych myšlienok, alebo idealizácií, ktoré sú typické pre rôzne oblasti života. Autor vám presne vysvetlí, čo máte zmeniť, aby ste prestali mať problémy, začali žiť šťastne a získali to, čo chcete. Keď rozumiete určitým zákonitostiam a súvislostiam, viete, čo máte robiť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003103 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 280 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách