Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vnútorné reiki

Reiki a meditácia sú prirodzení spojenci. Keď sa robia spoločne, jedno zvýrazňuje účinky druhého. Meditácia prehlbuje...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,24€

📚Prečítaná za 8,61€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Reiki a meditácia sú prirodzení spojenci. Keď sa robia spoločne, jedno zvýrazňuje účinky druhého. Meditácia prehlbuje zážitky s reiki, a to je zasa zas ideálnou prípravou na meditáciu.
Spoločné praktizovanie reiki a meditácie vám pomôže nadviazať kontakt so svojou intuíciou, čo vám umožní rásť a rozvíjať sa ako človeku využívajúcemu liečivú energiu aj ako ľudskej bytosti.

Dozviete sa, ako sa dajú rozvíjať vaše schopnosti v reiki a postúpite ďalej na ceste k liečeniu.

Sprístupníte si svoj intuitívny a liečebný potenciál v záujme osobného rastu aj starostlivosti o iných.

Názorné fotografie vám priblížia početné polohy rúk pri reiki a širokú škálu meditačných techník.

Tanmaya Honervogtová, majsterka a učiteľka reiki, sa vyškolila u jedného z mála majstrov reiki zasväteného Hawajom Takatom, ktorý uviedol reiki v západných krajinách v roku 1938. Od roku 1983 sa venuje liečeniu a meditácii tak s jednotlivcami, ako aj so skupinami. V roku 1992 získala kvalifikáciu majsterky reiki. Absolvovala aj kurzy psychickej masáže a práce s energiou, terapie farbami, ošetrenia prípravkami z kvetov a poradenstva. Škola reiki podľa Usuia (The School of Usui Reiki) v anglickom Devone, ktorú založila v roku 1995, ponúka rad kurzov tradičnej Usuiho metódy reiki zakončených certifikáciou. V posledných rokoch Tanmaya pripravila aj kurz reiki pre pokročilých.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2004 ISBN: 8055107904 Rozmer: 190×245 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách