Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® City 60294 Kaskadérsky nákladiak

LEGO (2023)

🍎 Vypredané
69,81€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vysokokvalitná súprava LEGO® City kaskadérske auto (60294) je nabitá funkciami, ktoré podporujú akčnú zábavu. K dispozícii je dokonca aj kaskadérsky bicykel poháňaný zotrvačníkom pre veľkolepé skoky. Deti môžu naštartovať bicykel, zrýchliť rampu a trafiť do stredu terča, aby vysypali klauna do vodnej nádrže. So štyrmi minifigúrkami vrátane troch postáv z televízneho seriálu LEGO City Adventures sa určite nikto nebude nudiť.


Zábava pri stavaní pre deti od 6 rokov

Obsahuje brožúru s pokynmi a Instructions PLUS, ktorá je k dispozícii v bezplatnej aplikácii LEGO Building Instructions, ktorá vám umožňuje zväčšovať, otáčať a vizualizovať výsledný model, vďaka čomu ho deti môžu jednoducho stavať.

Inšpiratívny svet LEGO City Kids bude so súpravami LEGO City Stuntz priamo uprostred akcie. Majú kaskadérske bicykle poháňané zotrvačníkom, realistické stavby a skvelé postavy, ktoré inšpirujú k nápaditému hraniu rolí na základe situácií zo skutočného sveta. A pre ešte viac zábavy môžete skombinovať niekoľko súprav zo vzrušujúceho sveta LEGO City Stuntz!
  • Pripravte scénu na akčné hry s touto prémiovou stavebnicou kaskadérskeho nákladiaka (60294) zo série LEGO® City, súčasťou ktorej je kaskadérska motorka na zotrvačník a v ktorej nechýbajú ani zábavné rekvizity na veľkolepé kaskadérske kúsky.
  • Čo je v balení? Všetko, čo deti potrebujú na to, aby si mohli postaviť obrovský nákladiak s rozbiehacími a pristávacími rampami, nádrž s vodou, motorka na zotrvačník, 4 minifigúrky, doplnky a omnoho viac.
  • Tento úžasný nákladiak má všetko potrebné na vzrušujúce kaskadérske podujatia. Deti môžu natiahnuť kaskadérsku motorku a spustiť ju, aktivovať nádrž na vodu a predvádzať veľkolepé skoky a pristátia. Pôsobivý darček na narodeniny alebo inú príležitosť pre deti od 6 rokov. ´
  • Skombinujte túto stavebnicu s ďalšími zo série LEGO® City Stuntz a zažijete ešte viac fenomenálnej kaskadérskej akcie. Po zostavení kaskadérsky nákladiak meria vyše 16 cm na výšku, 48 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. Nie sú potrebné žiadne batérie.
  • Kaskadérsku motorku v tejto kaskadérskej stavebnici poháňa zotrvačník – a všetko ostatné zas detská fantázia! Obsahuje tlačený návod a interaktívny návod Instructions PLUS, ktorý je súčasťou bezplatnej aplikácie LEGO® Building Instructions pre inteligentné zariadenia. S touto podrobnou interaktívnou príručkou je stavanie LEGO setov naozaj hračka!
  • So stavebnicami zo série LEGO® City Stuntz sa deti dostanú do centra akcie vďaka motorkám na zotrvačník, realistickým konštrukciám a zábavným postavám, ktoré sú inšpiráciou pre nápadité príbehy a hry založené na situáciách zo skutočného života.

Počet dielikov: 420
Vek: 6+

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 560×280 mm

Zaradené v kategóriách