Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Myšlienkové mapy pre deti

Myšlienkové mapy sú najefektívnejšou súčasnou pomôckou na premýšľanie. Tony Buzan je ich „vynálezca“ i najväčší propagátor....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Myšlienkové mapy sú najefektívnejšou súčasnou pomôckou na premýšľanie. Tony Buzan je ich „vynálezca“ i najväčší propagátor. V tejto knihe ich prístupnou a zábavnou formou predstavuje mladším čitateľom.

Metóda myšlienkových máp môže deťom uľahčiť písanie poznámok a učenie, skrátiť čas strávený nad domácimi úlohami, pomôcť rozvinúť kreativitu a predstavivosť, zlepšiť pamäť. Naučí deti zefektívniť prípravu do školy, ale aj ako naplánovať narodeninovú oslavu, aby na nič nezabudli, alebo ako napísať list.

Vďaka knihe deti pochopia, ako:
- uvoľniť predstavivosť a prichádzať na nové nápady,
- ľahko si možno zapamätať údaje a čísla,
- postupovať pri tvorbe lepších a zrozumiteľnejších poznámok,
- ušetriť čas a lepšie sa sústrediť,
- jednoducho sa dá plánovať,
- môžu zažiariť pri skúškach.

Kniha je písaná tak, aby sa deti pri práci s ňou zabávali. Je plná obrázkov, vtipov a hlavolamov, ktoré im pomôžu zlepšiť sústredenie i pamäť. Je určená najmä deťom od 7 do 14 rokov, ale na svoje si prídu aj staršie deti, a dokonca aj dospelí, ktorí sa doteraz s myšlienkovými mapami ešte nestretli.

Tony Buzan, autor myšlienkových máp a odborník na mozog a jeho využívanie, učí myšlienkové mapy po celom svete už vyše tridsať rokov. Jeho metódy pomohli miliónom detí i dospelých uvoľniť kreativitu, zlepšiť pamäť, rýchlejšie čítať a celkovo lepšie využívať mozog.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 Odporúčaný vek: 6+ ISBN: 9788026502586 Rozmer: 167×225 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách