Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Interpretácia štatistiky a dát (Podporný učebný materiál)

Tretie, doplnené vydanie

Milan TerekEQUILIBRIA (2014)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
7,90€

Autor tejto publikácie, Prof. Ing. Milan Terek, PhD. (1953), patrí k popredným odborníkom v oblasti aplikácie štatistických metód v ekonómii. Je profesorom na Katedre štatistiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave a na Katedre matematiky a štatistiky na Vysokej škole manažmentu v Trenčíne, autorom alebo spoluautorom 5 monografií, 7 vysokoškolských učebníc, 58 článkov vo vedeckých a odborných časopisoch a mnohých iných prác.

Publikácia je podporný učebný materiál – zbierka úloh – k vysokoškolskej učebnici Interpretácia štatistiky a dát. Obsahuje riešené príklady, v ktorých sa ilustruje ručné riešenie aj riešenie pomocou Excelu, neriešené príklady, ktoré pomáhajú precvičiť si riešenie a skontrolovať správnosť výsledkov, testy, na ktorých si študenti overia znalosť základov teórie a napokon prípadové štúdie, kde si môžu vyskúšať riešenie konkrétnych problémov, ktoré vedú k aplikáciám štatistických metód.

Cieľom publikácie je poskytnúť čitateľovi možnosť podrobnejšie sa oboznámiť s konkrétnym riešením problémov z oblasti aplikácie štatistických metód.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081431388 Rozmer: 164×235 mm Počet strán: 173 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách