Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Proroctvo bohatého otca

Buďte pripravení! Ako tvrdí autor tejto knihy, najväčší krach trhu s cennými papiermi v dejinách ľudstva môžeme očakávať...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Buďte pripravení!

Ako tvrdí autor tejto knihy, najväčší krach trhu s cennými papiermi v dejinách ľudstva môžeme očakávať už onedlho! Milióny ľudí sú dnes závislí od svojich penzií a iných príjmov v dôchodku. V súčasnosti si musia ľudia sami plánovať, ako naložia so svojimi financiami, aby mali v dôchodku z čoho žiť. Zamestnaný človek sa musí naučiť, ako investovať na trhu cenných papierov a zveriť mu do rúk svoju finančnú budúcnosť.
Bohatý otec Roberta Kiyosakiho poukázal na obrovské trhliny v zákone o dôchodkovom zabezpečení a predpovedal jeho znepokojivé dôsledky už pred vyše tridsiatimi rokmi. Podielové fondy sú podfinancované alebo prázdne, a podľa proroctva bohatého otca práve penzijné plány a ľudia, ktorí si pravidelne odkladajú peniaze na svoje účty v penzijných fondoch, spôsobia najväčší burzový krach v dejinách ľudstva. V tejto knihe sa dočítate o páde najväčších spoločností, o tom, ako ľudia, ktorí sa spoliehali na svoje dôchodkové plány, prišli takmer o všetky svoje úspory, o ďalších spoločnostiach, ktoré sa rútia dole, ale aj o tom, že to najhoršie má ešte len prísť!
Je najvyšší čas začať sa finančne vzdelávať, pretože proroctvo bohatého otca sa začína napĺňať.

„Táto kniha je o nových možnostiach, o tom, ako si zvoliť nový smer a vybrať si novú finančnú budúcnosť,“ hovorí autor Robert Kiyosaki, ktorý svojimi knihami oslovil už desiatky miliónov ľudí v mnohých krajinách sveta a zmenil ich spôsob uvažovania o peniazoch. Svojím pohľadom na peniaze a investovanie, ktorý často stojí v protiklade s konvenčnými názormi, získal povesť priameho, až drzého, zato odvážneho človeka. Na celom svete je považovaný za vášnivého obhajcu a zástancu finančného vzdelávania.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081640230 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách